Voorstellingen in streektaal

Al vele jaren zijn de cabaretgezelschappen van Ivory Tower toonaangevend in het Nederlandse dialectrepertoire. Ze brengen avondvullende voorstellingen, waarin de humor en de gulle lach centraal staan. Want lachen mag en een avond genieten van een mix van conferences, liedjes en sketsches is de moeite meer dan waard. Hieronder vindt U korte beschrijvingen van de gezelschappen en als U klikt op “Toerschema”vindt U alles over speeldata en adressen. Uw entreekaarten besteld U via de locatie van Uw keuze. Van zalen en zaaltjes tot schouwburgen en theaters: in meer dan 100 voorstellingen laten onze gezelschappen U genieten van een oergezellig en onvergetelijk avondje uit. Alvast heel veel plezier!!

 
   
 

 

BRABANT PLAT

NEGENDE JAAR BRABANTSE HUMOR IN HET THEATER

Als eind september Brabant Plat van start gaat met haar nieuwe tournee seizoen wordt dat alweer het negende seizoen van Brabantse humor in het theater. Begonnen als experiment bleek al snel dat de Brabantse humor ook in het theater uitstekend weet te gedijen en 8 jaar lang trok Brabant Plat dan ook bomvolle zalen. En niet alleen in Brabant bleek het concept in te slaan als een bom. Ook in Gelderland, Limburg en Zeeland is Brabant Plat ondertussen en zeer gewaardeerde bespeler van vele schouwburg podia. Brabant Plat brewngt een avondvullende voorstelling voor het voertlicht, waarin ruim baan is gemaakt voor een drietal absolute toppers van de Brabantse humor. Frans Bevers, Ton Brekelmans en Rien Bekkers laten het publiek onbedaarlijk lachen om hun prachtige humor en uitgekiende typetjes. De samenwerking van drie Brabantse toppers in combinatie met humorgrowep De Turfstekers is een gouden greep gebleken.

 

Het trio Turfstekers maakte de afgelopen jaren naam met hun prachtige muzikale comedy en knotsgeke sketchen en hebben ook bvoor het komende seizoen weer een aantal spraakmakende nieuwe acts in petto.

Kijk gauw op “toerlijst” voor onze uitgebreide toerinformatie


 
   
Toerlijst Brabant Plat  
 

 
 
TWENTE PLAT

TWENTE PLAT VIERT 35 JARIG BESTAAN

Begin Mei sloot Twente Plat met een daverende voorstelling in Theater Amphion in Doetinchem haar seizoen 2010/ 2011 af.
Een seizoen, waarin het publiek weer met volle teugen heeft genoten van een avondvullende voorstelling met Twentse humor op z`n allerbest.
Direct na de voorstelling in Doetinchem ging voor de leden van de groep de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van start.
Want al in September vinden de eerste try- out` s plaats voor het nieuwe programma, dat Twente Plat in het seizoen 2011/ 2012 op de planken zet.
Want in het komende seizoen viert de groep haar 35 jarig bestaan en dat moet natuurlijk gevierd worden met een daverende nieuwe show, waar de
vonken vanaf vliegen. Met schitterende nieuwe conferences, prachtige muzikale comedy en hilarische nieuwe sketchen zal Twente Plat het komende seizoen haar publiek weer tracteren op een oergezellige, Twentse avond uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren zullen krijgen.

 

 


Kijk gauw op “toerliest” voor onze uitgebreide toerinformatie.

 

Toerlijst Twente Plat

 
   
DRENTHE PLAT

DRENTHE PLAT 35 JAAR JONG

Als Drenthe Plat medio September van start gaat met de eerste try-out`s voor hun nieuwe seizoen, is dat de aftrap voor een nieuw jaar Drentse humor op z`n best. Het seizoen 2010/ 20211 was er een om in te lijsten, waarin het publiek met groot enthousiasme de voorstelling van de groep heeft ontvangen. Reden genoeg voor de Drentse cabaretiers, om al vroeg aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen te beginnen. Daarbij komt, dat Drenthe Plat in het nieuwe seizoen ook nog eens haar 35 jarig jubileum viert en dat moet natuurlijk gebeuren met een daverende nieuwe show, waar de vonken vanaf vliegen. Hendurk & Geessie,Tinus van Tuundorp en Mans & Mina maken er het komende seizoen weer een humorfeest van in optima forma, waar de lachspieren het zwaar te verduren zullen krijgen.

 

Met schitterende conferences, dolkomische sketchen en unieke muzikale comedy trakteert Drenthe Plat het komende seizoen haar publiek weer op een oergezellig Drents avondje uit.

Kijk snel op “toerliest” voor onze uitgebreide toerinformatie.

 


 
   
Toerlijst Drenthe Plat

 

LINKS

Bekijk ook onze links op de volgende pagina's, altijd leuk!