DVD Catalogus

   
 
Met de opname van de DVD “Teake Set Troch”van Friese kleinkunstenaar Teake van der Meer stapte Ivory Tower Records definitief in de wereld van de bewegende beelden.
Vanaf April ligt deze eerste Ivory Tower DVD in de winkels, maar ondertussen werden ook de programma`s van West- Friesland Plat, Twente– en Drenthe Plat al opgenomenen, die zijn tot genoegen van vele liefhebbers vanaf September 2005 in de winkels verkrijgbaar.
Wilt U de DVD`s rechtstreeks thuis bezorgt krijgen, dan kan dat natuurlijk ook! Via onze E-mail service besteld U makkelijk en snel en heeft U Uw bestelling binnen enkele dagen in huis.

 

TEAKE VAN DER MEER “Teake Set Troch”
ITVD 30.001

Na 10 zeer succesvolle CD`s is Teake nu ook op beeld verkrijgbaar. Samen met zijn collega`s Minze Dyksma en Griet Wiersma speelt Teake hier zijn programma “Teake set troch”, waarmee hij langs alle Friese theaters trok en met daarin o.a. zijn schitterende conference “De lait-trep” en zijn heerlijke stoeipartij als hulpje van goochelaar Minze Dyksma. Teake heeft fans van 8 tot 88 en die zullen allemaal genieten van deze schitterende DVD !

 
     

WEST- FRIESLAND PLAT 21
ITVD 30.002

Lang gewacht en toch gekregen: eindelijk is dan de veel gevraagde eerste DVD van West- Friesland Plat verkrijgbaar, met daarop het prachtige programma, dat de nieuwe groep het afgelopen seizoen voor het voetlicht bracht.

Heerlijke conferences van Rene Steens, Sjaak Buis en Bertus Blauwboer, afgewisseld met knotsgekke en zeer
verrassende sketsches en liedjes. Met daarbij  prachtige bonustracks van Piet Zee en Cor Steur, West- Friesland Plat toppers van weleer. Ruim 2 ½ uur West- Friese humor om naar te kijken. NU overal verkrijgbaar.

 
 
drenthe plat

DRENTHE PLAT 11
ITVD 30.003


Drenthe Plat speelde het afgelopen seizoen zijn beste programma ooit en wat heerlijk dat dat nu ook op DVD is vastgelegd.

Het hele programma staat erop, dus met Erwin Kwant als “De Hunebeddenbouwer”, Hendurk en Geessie met hun “profielschets van een Drent” en met Mans en Mina in hun heerlijke sketch “Voebal kiek`n”. Samen met nieuwkomer Tinus van Tuundorp straalt de humor en het plezier er van af.

Meer dan twee uur Drents kijkplezier voor jong en oud!

 

DRENTHE PLAT 12
ITVD 30.005

De tweede DVD van Drenthe Plat bevat het zeer succesvolle programma, dat de groep speelde in het seizoen 2005/ 2006. Ruim 2 uur Drentse humor met o.a. “De Krant`nbezur-reger “, “Buurman Vrijgezel”, “De Bejaard`n hangplek”. “Ode an Drenthe”en nog heel veel meer. Opgenomen in Theater De Muzeval in Emmen is deze DVD een must voor elke liefhebber.

 

 

 

TWENTE PLAT 7
ITVD 30.004


Twente Plat brengt de echte, ouderwetse Twentse humor in een heerlijk modern en eigentijds jasje en de combinatie van jong en oud maakt het gezelschap tot een lust voor oog en oor. Hun voorstelling van het afgelopen seizoen trok een record aantal toeschouwers en dat is heel begrijpelijk.
Met Erwin Kwant als “Elvis Erwin Presley”, Karel van de Kate “Op kroamvesite”, Hendurk en Geessie “Op De Renbaan” en Mans en Mina als de “Jonge Mensen Op Weg Naar Het Concert Podium” laat Twente Plat zien hoeveel moois de Twentse humor te bieden heeft. In bijna twee en een half uur doet Twente Plat een aanslag op Uw lachspieren. Dit mag U niet missen !!

   
 
     TWENTE PLAT 8
ITVD 30.006


Hendurk & Geessie, Erwin Kwant, Mans & Mina en Karel van de Kate speelden in het seizoen 2005/ 2006 hun beste programma tot nog toe. Bomvolle zalen en theaters genoten met volle teugen van de heerlijke humor die Twente Plat voor het voetlicht brengt. ”Avontuur`n van de buur`n”, “Biej`n taandarts” , “De sneeuwmann`n” en nog heel veel meer: deze DVD bevat ruim 2 1/2 uur Twentse humor op z`n best.